Vyrazte na piknik s lehkými přenosnými grily
Letní sezóna se blíží a s ní i touha po piknikových dobrodružstvích pod širým nebem. Který prvek však dokáže piknikovou atmosféru ještě více ozvláštnit než aroma čerstvě grilovaných lahůdek? S nástupem teplých dní roste poptávka po lehkých přenosných grilech, které přinášejí ideální kombinaci malých rozměrů, lehkosti a výkonu.
Přichází čas vybavit se kompaktním grilem a vydat se do přírody objevovat nové chuťové světy. Ať už plánujete piknik na pláži, v parku nebo na horské louce, malý přenosný gril se stane nepostradatelným společníkem pro vaše slunečné dobrodružství. Vaše pikniková sezóna teprve začíná!
Doporučujeme vám:
CADAC SAFARI CHEF 2 HP
- Lehký přenosný plynový gril.
- Pracuje na plynové kartuše dle normy EN417.
- Průměr 30 cm.
- Nízká hmotnost (cca 3,6 kg).
- Piezoelektrické zapalování.
Obsah balení: víko použitelné jako pánev, grilovací rošt, grilovací deska, podstavec pod hrnce
- Plynovou kartuš připojíte zašroubováním.
CADAC SAFARI CHEF 2 LP
- Lehký přenosný plynový gril.
- Pracuje na propan butanové láhve.
- Průměr 30 cm.
- Nízká hmotnost (cca 3,6 kg).
- Piezoelektrické zapalování.
Obsah balení: víko použitelné jako pánev, grilovací rošt, grilovací deska, podstavec pod hrnce
- Plynová kartuš se připojuje přes hadici.
Campingaz Party grill 200
- Lehký přenosný plynový gril vhodný na terasy, balkony, výlety atd.
- S piezozapalováním.
- Hmotnost 2,84 kg
- Rozměry (průměr x V): 32 x 33 cm
- K připojení Kartuše CV 470 plus - 3 h / kartuše CV 300
Camp Chef Dřevorubecký gril
- Přenosný a jednoduchý gril.
- Dřevo spalte na uhlíky, postavte gril a můžete vařit.
- Jednoduchý design je podřízen praktičnosti.
- Postavte dřevorubeckou pánev na gril a připravte snídani nebo pečte maso přímo na grilu.
- Sklopné nohy usnadňují transport a skladování.
- Vyrobeno ze silné a odolné oceli.
- rozměr pracovní plochy: 61 x 40,5 cm
- výška: 22 cm
Co si můžete na pikniku připravit?
Kuřecí špízy na citronové trávě
ingredience:
- 2 kuřecí prsa (nakrájená na proužky)
- 3 lžičky citrónové trávy
- 3 stroužky česneku (nahrubo nasekaného)
- 2 lžíce třtinového cukru
- 2 lžičky mletého koriandru
- 80 ml sójové omáčky
- šťáva ze 3 limetek
- 1 lžíce rostlinného oleje
postup:
Připravte marinádu. Smíchejte citronovou trávu, česnek, mletý koriandr a třtinový cukr v hmoždíři a rozdrťte vše na pastu. Přidejte sójovou omáčku, limetkovou šťávu a rostlinný olej. Nalijte marinádu do uzavíratelného sáčku a přidejte do něj kuře. Marinujte po dobu 30-60 minut. Maso napíchněte na Weber špízy a grilujte na středním přímém žáru. Otočte dvakrát, každých 5 minut.